Kasımpaşa Yeni Corona Virüsü Test Sonuçlarını Açıkladı

ultrabet

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden olan Kasımpaşa’dan müjdeli bir haber geldi. Mavi-beyazlılar rutin olarak yapılan corona virüsü test sonuçlarını açıkladı ve bundan önce 2 oyuncu da dahil olmak üzere yeni test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu.

Kasımpaşa, daha önce pozitif sonuç alınan 2 oyuncu da dahil olmak üzere yeni testlerin sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı.

İşte o açıklama:

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. olarak tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve kulüp destek ekibimiz her hafta rutin uyguladığımız Covid-19 testlerinin 20 Mayıs Çarşamba günü yapılan 3. testleri neticesinde; daha önce pozitif sonuç bulunan 2 futbolcu da dahil olmak üzere tüm sonuçlar negatif tespit edilmiştir.

.

setrabet
Bugün de heyecan doruklarda. Bu günümüzün maçlarından biri de arasındaki müsabaka olmaktadır. saatinde karşılaşacak olan takımların müsabaka başlama saati açıklandı. Fakat sizler Türkiye dışında yaşıyorsanız, yaşadığınız ülkenin yerel saatine göre yayının tam saatini incelemelisiniz. Pekala maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Futbolsever ve spor izleyicisi olarak oynanacak olan bu müsabakayı şifreli ve şifresiz hangi kanalların yayınladığını araştırmaktasınız ama biz justin tv sitesi olarak bu yayını sizlere bedava vereceğiz. Bu Maçı canlı izlemek isteyen arkadaşlar, zorlu mücadelenin hangi kanal üzerinden şifresiz olarak izlenebileceğini aşırı merak etmektedir. Sizler, arasında oynanacak maçı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırmaktasınız. Yayını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: kaçak izle, şifresiz justin tv izle, maçını canlı izle vs. İnsanlar bu mücadeleyi takip etmek için uğraş içerisindeler. Ayrıca Ligi maçları şeklinde sorgulamalar da oldukça popülerdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*